Genealogía


“Genealogía” busca relacionar el material analògic trobat d’imatges d’avantpassats (35mm-b&n) amb les fotografies preses a l’interior de la meva casa del poble amenaçada per l’esfondrament (digital-color). La seva fi és construir un relat autobiogràfic en imatges sobre el fil conductor de l’esquerda, salvant així la bretxa temporal que separa els dos materials.

Plegat, és un llibre d’artista o àlbum de família, que hi cap en un prestatge. Desplegat és una fotografia que es pot exposar. L’escala (1:1,2613͡6) es correspon amb la meva altura, convertint el llibre en un autoretrat, en la reducció de la casa del poble a l’escala de la meva pròpia experiència.

Rodrigo Flechoso

Burgos

 

Burgos (Espanya), 1995. Artista visual i investigador assentat a Madrid. Actualment és doctorat contractat a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense. Màster en “Història de l’Art Contemporani i Cultura Visual” que ofereix el Museu Reina Sofia (2017-2019). Premi extraordinari en el Grau de Belles Arts per la Universitat Complutense (2013-2017).

Compta amb exposicions individuals i numeroses col·lectives a nivell nacional, tant en el rol d’artista com en el de comissari. Li interessa tota temàtica que guardi relació amb l’autorepresentació a la pràctica artística, prestant especial atenció a allò autobiogràfic com a fil conductor i detonant de tot en el que treballa.

La Bòbila

Plaça de la Bòbila, 1, 08906 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

http://www.labobila.cat/

T (+34) 93 403 26 50