Laser chaos cyanotypes


Ralf Jacobs i Max Frimout són dos artistes que col·laboren. Tots dos viuen en els seus propis universos artístics, però van trobar una intersecció on poder col·laborar. Max, crea el senyal dels seus instruments. Ralf interpreta el senyal i el mostra mitjançant un làser i algunes tècniques fotogràfiques.

Tant la creació del senyal com la seva interpretació són un repte artístic relacionat amb la física i les matemàtiques; a vegades la bellesa estètica és estranya. El seu objectiu és posar aquesta bellesa estètica en el punt de mira.

Ralf Jacobs

Països Baixos 

Va néixer el 1985 a Eindhoven, Països Baixos, en una família on el seu pare era enginyer. Ralf Jacobs treballa ara com a consultor tecnològic per a una empresa mitjana que desenvolupa i fabrica maquinària per a la producció industrial de dispositius electrònics.

El fotògraf ‘escriu amb llum’ en un meravellós espectre de tècniques antigues i noves, des de cianotips del segle XIX fins a projeccions làser guiades per programari. Combinant diferents procediments fotogràfics i imatges, crea noves realitats que incorporen el temps com a presència tangible.