TRAVESSIA


Un cop més l’obra de l’artista ens proposa un recorregut visual per espais aparentment senzills encara que, fidel al seu estil, carregats de significat.

Travessia ens ofereix la possibilitat de gaudir d’imatges que expressen més que allò que els elements comuniquen per si sols, per aconseguir-podrem apreciar que la composició i el maneig de la llum són determinants.

Un viatge com una aproximació, que ens convida a veure les coses d’una manera diferent de manera que puguem admirar l’equilibri entre la senzillesa i la complexitat.

Pili Concellón

Barcelona

 

Nascuda a Barcelona, desenvolupa una profunda curiositat per la fotografia; en acabar la carrera d’Econòmiques decideix començar la seva formació dedicant el seu temps a l’exploració de les formes arquitectòniques de la ciutat.

Anys després, el seu interès bascula cap al significat de les formes dels objectes que ens rodegen i comença un viatge de descobriment personal, sempre a través de la fotografia analògica i sempre en blanc i negre.

Cada proposta és un viatge, a vegades conscient i altres cops atzarós, que no té un destí sòlid però sí, un procés apassionant.

Biblioteca Joan Triadú, Espai Romeu

Carrer de l’Arquebisbe Alemany, 5

08500 Vic, Barcelona

Dilluns: 15:30 a 20 hr

Dimarts a Divendres: 10 a 20 hr

Dissabte: de 10 a 14 hr

telf. 938 833 325

b.vic.jt@diba.cat

www.bibliotecadevic.com