El ritme dels dies


És una obra que articula, amb una repetició d’imatges, un compàs pel qual navegar i descobrir a cada duplicació una nova lectura. A través de moltes fotografies del mateix lloc fetes a un carrer de Barcelona el 2016 i muntades de manera inversa i continua al 2020, es crea una imatge panoràmica on les ombres es creuen i la taca de llum va decreixent definint el pas del temps.
Aquest tros de carrer és un univers propi on la vida flueix que condensa tots aquells mons de gent anònima que conquereix l’espai i el fa seu. La tècnica utilitzada és la cianotípia.

Montse Campins

Barcelona

Fotògrafa nascuda a Barcelona l’any 1955. Va cursar estudis a Elisava i es va llicenciar en Belles Arts a l’Art Center College of Design (California, Estats Units). Viu i treballa a Barcelona on ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives. També s’ha dedicat a projectes d’índole social.
Amant de l’experimentació, és molt habitual trobar en la seva obra una amalgama de tècniques i processos que construeixen imatges innovadores i sorprenents.
En el seu treball ressalta la combinació que fa de la fotografia analògica, l’ús de tota mena de càmeres, incloent les càmeres estenopeiques, la tecnologia digital i les tècniques antigues.