Recuerdos combinados: mi pasado analógico


Durant la situació de pandèmia a nivell mundial, viatjar va ser complicat i també es va dir, millor quedar-se a casa. Així que vaig utilitzar la situació inesperada per viatjar a través del meu arxiu de velles imatges analògiques. Amb una lent macro, vaig recuperar vells negatius analògics en blanc i negre, però també vaig combinar material positiu i negatiu en un muntatge clàssic tipus sandwich. Van néixer noves combinacions dels meus records amb una espècie d’expressió metafòrica.

Michael Wagener

Alemanya

 

Michael Wagener viu i treballa a Colonia com a fotògraf i professor d’art. Després d’estudiar arts aplicades a la Universitat de Siegen, va consolidar les seves habilitats en la fotografia comercial ajudant a Simon Puschmann a Colonia. Despreés d’un lloc com a oficial científic a la Universitat de Siegen, van seguir càtedres en el camp de l’art i l’educació en medis amb un enfocament cap a la fotografia a les universitats d’Oldenburg, Flensburg, Siegen i Colonia.

L’ampli interès de Michel Wagener per l’art, la cultura i les persones es reflecteix en l’ampli espectre dels seus treballs fotogràfics, que inclouen retrats, fotografia de viatges i països, així com reportatges socials. Com a fotògraf autònom, gaudeix del privilegi d’escollir els seus motius per interès i curiositat. En les seves obres actuals s’ocupa cada vegada més de l’estètica de la dansa, per exemple en un rodatge amb la ballarina professional Josefine Patzelt.

Red03 Art Gallery

Carrer Consell de Cent 264

Eixample, Barcelona

Ph/Wsapp: +34 601 347 462

galeria@red03.com