Alusiones


Fotografia sense saber que busca. En el laboratori experimenta envaint la seva soledat d’errors. Una apreciació basta per a dur a terme una manipulació transfiguradora de l’original. Intervenció química; essencialment plàstica.
Reflexió sobre la representació i la seva semàntica. Desplaçament? Lliscament de significats inconscients: l’accessori esdevé imatge central. Desconstrucció fins al fragmentari que construeix el seu context de relació o significat. El fragment és part d’un tot?: incertesa. Un lector de fragments es complau en l’incomplet: una mirada pot ser una visió de Món: universos propis. Alejandra Pizarnik: “més enllà de qualsevol zona prohibida hi ha un mirall per a la nostra trista transparència”.

Leonor Benito de la Lastra

Espanya

Va néixer a Barcelona, 1962. Resideix actualment a Salamanca. Es va formar en Belles arts, Universitat de Salamanca.

Des de llavors s’ha dedicat a la fotografia. Creadora i gestora de l’espai “El Fotógrafo” orientat exclusivament a la fotografia: sala d’exposició, llibreria especialitzada i estudi de la memòria fotogràfica. Ha estat premiada per la JCyL. Última exposició individual: Da2 Salamanca, 2020. Comissari, José Gómez Isla. Selecció MAGNUM PHOTOGRAPHY AWARDS, 2016. Publicacions: “Poètiques d’interior”. Catàleg d’exposició, José Gómez Isla. (Aj. Salamanca).