Island Symmetries


Island Symetries comença en un abisme entre dues propietats. ‘Tibby’ és un carreró sense sortida de cases residencials que s’enrosca al voltant d’un petit parc infantil. Els nens empenyen un carretó amb les mans al cap o passen a tota velocitat amb grans bicicletes. A través d’un estret carreró, s’entra a Cracker, una zona d’herba ondulada i envoltada de mores i ortigues.

Al costat antic es troba ‘The Lost City’, on la majoria dels joves es troben a Jack Barrett’s Bar (una barrera mental que es troba a l’entrada del camp). Es mostren i intercanvien històries i cigarretes referint-se carinyosament a ells mateixos com a ‘Mush’.

Laura Pannack

England

Laura Pannack és una fotògrafa londinenca. És reconeguda pel seu treball de retrat i per la seva feina documental, on explora la complexa relació entre el subjecte i el fotògraf.  Els seus treballs han estat exhibits i publicats a tot el món: National Portrait Gallery, The House of Parliament, Somerset House i el Royal Festival Hall a Londres. Ha rebut nombrosos premis com el John Kobal, el Vic Odde, el World Photo Press Awards, el Juliet Margaret Cameron i el HSBC Prix de la Photographie.

Pannack busca comprendre completament les vides d’aquells que captura per retratar-los de la manera més veraç possible. Percebent que ‘temps, confiança i comprensió’ son la clau per arribar a la meta. A través de diversos projectes realitzats durant anys, ha aconseguit una connexió entre ella mateixa que li permet capturar la intimitat, les idees compartides i les experiècnies compartides d’aquesta relació.