A través del mirall


L’activitat consisteix en la realització d’un recorregut històric per l’evolució de la imatge a través dels aparells que ens permeten captar la llum: des del Renaixement fins als models mítics de la fotografia i el cinema del segle XX.

Amb una proposta participativa i pràctica, l’objectiu és aprendre conceptes relacionats amb el punt de vista i perspectiva, descobrint els inicis i l’evolució de la fotografia fins a l’actualitat.

La Farinera, Centre d'Arts Visuals de Vic

Vic

La Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic, és un servei municipal de l’Ajuntament de Vic gestionat per la Fundació Educació i Art. 

Des de 1837 és l’Escola Municipal de Dibuix. Actualment ofereix formació en arts visuals amb l’objectiu d’ensenyar diferents processos i tècniques relacionades amb el dibuix, la fotografia i la imatge digital, fomentant la creativitat i la creació artística.

Des de 1995 gestiona la Col·lecció d’Equipament Fotogràfic Històric de l’Ajuntament de Vic. Des dels seus inicis es realitzen activitats didàctiques dirigides a centres educatius, cursos, públic familiar, etc.

La Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic

C/ Bisbe Morgades, 15

08500 Vic (Barcelona)

93 886 16 10

info@lafarinera.cat