A Piel


“A Piel” és una al·legoria del femení en tota la seva esplendor. Un intent de capturar la bellesa efímera de la puresa, de la fragilitat i de la “perfecció imperfecta”, única i inquietant, del cos femení.

En cadascuna d’aquestes composicions expresso els meus pensaments i les inquietuds, gairebé poètiques, de vegades surrealistes i, ajudat per la llum i el tractament de la imatge intento representar la meva admiració cap a la dona com a font de vida, la terra de la nostra existència.

Joaquín Melero

Barcelona

Després de vint anys prenent fotografies, el 2015 reprèn l’analògic i els processos alternatius i primitius. Comença a ampliar els seus coneixements fotogràfics fent diversos cursos i tallers en l’espai fotogràfic Espai Nag i diverses formacions one to one de la mà de Miguel Angel Pérez.

Es decanta pel reportatge social i documental, així com per la fotografia submarina. Però en el 2008 és la fotografia d’autor la que adquireix un paper principal i comença a dur a terme els seus propis projectes personals, molts d’ells encara en curs.

Des del 2011 fins a l’actualitat ha participat en diverses exposicions tant col·lectives com individuals.

Galeria Fotofilia Vic

Carrer del Bisbe Morgades, 10

08500 Vic, Barcelona

De dilluns a divendres, de 8:30h a 15h.

Tardes amb cita prèvia

T: 691 543 523

fotofiliavic@gmail.com