En un altre món


Aquesta sèrie és una exploració de mons que no existeixen, però que tot i així són visibles. Recull l’afirmació de Charles Baudelaire que diu que la poesia és allò que hi ha de més real, però que només és completament cert en un altre món.

Les fotografies d’aquesta sèrie són el que Jaume Muñoz anomena hostiografies, que són dobles exposicions forçades en una càmera d’un sol ús, fascinat per la senzillesa amb la qual amb una eina tan bàsica es poden aconseguir imatges evocadores i sorprenents. Totes les fotografies han estat realitzades amb càmeres d’un sol ús Konica o Ilford amb rodets de 35 mm.

Jaume Muñoz

Barcelona

 

Jaume Muñoz (Barcelona, 1977). Filòleg de formació, traductor de professió i poeta i artista plàstic per passió. 

Treballa amb l’atzar com a força motriu de la creació. En pintura, combina materials heterogenis i fa servir tècniques com la dispersió dels pigments. En fotografia sent una gran inclinació per la doble exposició, per la seva naturalesa intrínsecament atzarosa. 

Allunyar-se del control i deixar-se portar per la intuïció i l’atzar li dóna a la creació un element necessari d’emoció, de sorpresa, de diversió. 

Quant a temàtiques, recerca allò que no és perceptible, allò que només existeix com a possibilitat en la imaginació. 

Projekteria [Art Gallery]

Carrer de Ricart, 19

08004 Barcelona (Catalonia, ES)

+34 600846414

bcn@projekteria.net