Camera Obscura


Aquesta exposició presenta un procés fotogràfic que es realitza amb les dues tècniques més antigues de la fotografia: el fotograma i la càmera estenopeica.

La idea d’aquesta exposició és mostrar com les pròpies imatges canvien al llarg dels anys – des dels paisatges clàssics de la naturalesa i les ciutats – (Jerusalem i el desert de Negev) on la dimensió del temps realment pot expressar-se en la imatge durant la llarga exposició. A través de paisatges urbans moderns (París, Hamburg, Amsterdam i Nova York) on el fotògraf comença a canviar la realitat deformant les línies de l’arquitectura i creant moviments, línies i formes que no existeixen realment. Acabant amb imatges completament abstractes realitzades amb diferents energies i formes de treball – la sèrie 4 elements.

Ilan Wolff

Israel

Va néixer a Nahariya, Israel, el 1955. Va estudiar fotografia al “Neri Bloomfield” College de Disseny, de 1979 a 1981 a Haifa, Israel. Des de 1982 viu i treballa a Amsterdam, París, Nova York, Seyssel (França) i Almeria (Vicar).

Es pot trobar el seu treball entre d’altres, a les següents col·leccions:

Bibliothèque Nationale, París, França. Victoria and Albert Museum, Londres, Gran Bretanya. Museum fur Kunst und Gewerbe, Hamburg, Alemanya. Collection de Kodak collection, Rochester, U.S. Musée Carnavalet, París, França. Maison Européenne de la Photographie, Paris, França. Musée Nicéphore Niepce, Chalon sur Saone, França. Musée de l’Elysée, Lausana, Suïssa. Ministère de la Culture, Paris, França. Centre Andalús de la Fotografia, Almeria, Espanya.