Dream Control – When Freedom Ends


La sèrie fotogràfica “Dream Control – When Freedom Ends” descriu i visualitza els aspectes fascinants i terrorífics d’un futur parc d’entreteniment per als somnàmbuls: l’anomenat Somniverse.

Es convida els espectadors a examinar el valor i la integritat dels suposadament serveis de millora de vida, l’objectiu principal dels quals és posar en perill la capacitat dels clients per portar una vida sobirana i autodeterminada.

L’artista comparteix: “Tot i que la indústria de l’entreteniment ha conquerit gairebé totes les àrees de la vida, excepte el regne del subconscient, és molt probable que s’expandirà a aquest camp en un futur pròxim. Això és només una raó de perquè Dream Control hauria de desencadenar un debat sobre el futur de la nostra societat”.

Frank Lassak

Alemanya

 

Frank Lassak viu i treballa a Berlín, Alemanya, on dirigeix el seu taller Efacts Photography des del 2009. Les seves obres se centren en escenificacions cinematogràfiques, fotografia narrativa i retrats d’actors i actrius.

Frank es va fer conegut internacionalment amb el seu conjunt d’obres relacionades amb les pel·lícules de David Lynch (Welcome to Twin Peaks, 2017, True Velvet, 2011).

Les seves obres es mostren en exposicions arreu d’Europa, en ciutats com Londres, Roma, Barcelona (al Revela’T 2019, com a part de la mostra col·lectiva de Film Shooters Collective) – i per descomptat a Berlín.

Plaça Santa Anna

Mataró

937 582 100

seu@ajmataro.cat