Immram


“Immram” és el terme que s’utilitza en gaèlic antic per designar el concepte de viatge. També dona nom a un tipus de relat de la literatura irlandesa on la religió antiga esquitxa la nova fe i on un heroi emprèn un viatge a l’altre món, sovint situat a les illes més occidentals d’Irlanda.

El meu projecte és un viatge a aquest altre món, al meu altre món, un viatge on conflueixen el passat i el present, la veritat i la ficció. És el meu viatge d’hivern a una illa antiga i hostil a l’oest d’Irlanda on tota creença es fa permeable. És la fragilitat de l’ésser humà davant la natura.

Edra Galzeran

Sarrià de Ter

De naturalesa curiosa, amb vocació autodidacta, marxa de casa de ben jove per assentar-se per un temps en llocs que d’alguna manera simbolitzen l’abraçada entre dues maneres de veure el món: Berlín, Venècia, Moscou, Kíev.

En aquest gresol de cultures no neixen, però sí que comencen a forjar-se dues de les seves grans passions: la fotografia i la pintura.

Si bé mai no ha deixat de fer fotos, la seva construcció com a fotògrafa seria un procés llarg que no desclouria fins a la calma indefugible i trista del 2020.

Fer fotos és una necessitat, els impulsos de la infantesa per atrapar el temps amb els anys s’han convertit en una rèplica inevitable a la llum que et pica l’ullet, en una voluntat de donar continuïtat a la bellesa que fuig.

Museu de la Mediterrània

Carrer d’Ullà, 31 · Torroella de Montgrí (Baix Empordà, Girona)

972 755 180

info@museudelamediterrania.cat

amicsfoto@gmail.com