Berlin


Aquestes imatges procedeixen d’una sèrie de 43 fotografies cosides a mà preses al llarg de tota la circumferència de l’antic Mur de Berlín. Algunes parts de les fotografies s’han enfosquit amb brodats de punt de creu cosits directament a la fotografia. El bordat s’assembla als píxels i adopta el llenguatge visual de la imatge digital en un procés analògic i tàctil. En moltes imatges, les seccions bordades representen l’escala i la ubicació exactes de l’antic mur, oferint una visió pixelada del que hi ha darrere. D’aquesta manera, el bordat apareix com una petjada translúcida en el paisatge d’alguna cosa que ja no existeix, però que pesa en la història i la memòria.

Diane Meyer

United States

 

Diane Meyer es va llicenciar en Fotografia a la Tisch School of the Arts de la Universitat de Nova York el 1999 i va obtenir un màster en Arts Visuals a la Universitat de California a San Diego el 2002. Viu a Los Ángeles desde 2005.

La seva obra ha estat inclosa en numeroses exposicions d’Estats Units i a l’estranger i forma part de les col·leccions permanents del George Eastman Museum, el Clarinda Carnegie Museum, el Hood Museum, el Museum of Contemporary Photography de Chicago i a la Universitat de Maryland. Està representada per la Galeria Klompching.

Carrer del Nord, 60

08330 Premià de Mar

Tel: 93 741 74 00

info@premiademar.cat

premiademar.cat