MINIM


Vaig realitzar el projecte MINIM com una evasió durant els mesos de juny i juliol de 2020. Es tracta d’una estetització de la basura, una reutilització d’allò obsolet i inservible, que adquireix una nova vida en els meus fotogrames.

El resultat es tradueix en un conjunt de més de 300 imatges de petit format, abstractes i minimalistes, entre les quals trobem les seleccionades per aquesta exposició.

Cíclicament torno al laboratori amb la intenció de generar noves imatges que encara no he vist, creant així el meu univers propi i personal.

Aleydis Rispa

Barcelona

 

Aleydis Rispa es va llicenciar en Belles Arts, en l’especialitat d’imatge, per la Universitat de Barcelona el 1988. Actualment és professora de fotografia a l’EASD Serra i Abella (L’Hospitalet de Llobregat).

Des de 1989, any en què va guanyar el Premi de Fotografia de la Bienal de Joves Creadors de l’Ajuntament de Barcelona, ha exposat i publicat la seva obra regularment.

Una constant en el seu treball és la recuperació d’objectes cotidians i d’altres desfetes inservibles per realitzar les seves imatges. Està interessada en els aspectes més experimentals de la fotografia, que investiga a través del fotograma, el quimograma i la cianotípia.