COMPRANT LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA,

PARTICIPES EN AQUEST FANTÀSTIC SORTEIG

En comprar l’entrada anticipada a les exposicions, el que realment compres és una participació per al sorteig d’una càmera fantàstica. Així, si pel que fos no pots venir, et quedarà l’esperança de poder tenir la sort de guanyar aquesta joia i també pots participar tot sabent que no vindràs, per col·laborar amb el festival i tindre l’oportunitat de guanyar-la.

Es tracta doncs de fer una petita aportació, que multiplicada per tantes, és vital i necessària per a la subsistència del festival.

Entrada gratuïta a menors de 14 anys!

A més, les entrades et serviran durant una setmana, és a dir que podràs venir a veure les exposicions set dies seguits. Del 18 al 26 de setembre us donarem la polsera blava, del 27 al 3 d’octubre la polsera vermella, i del 4 al 12 d’octubre la polsera verda.

I si t’animes, també hi ha visites guiades els dissabtes i diumenges a les 11:30 h.

COMPRA LES TEVES ENTRADES ARAWEEKEND PASS

UN PREMI, UN SOMNI

El premi és una increïble Nikon F2, amb un objectiu de 50 mm 1.4. Una càmera reflex mono-objectiu de format 35 mm.

Considerada per molts com la millor i més robusta càmera mecànica de Nikon, la F2 pot cridar l’atenció avui dia pel seu disseny que no deixa indiferent a ningú. A la seva època va ser una de les millors càmeres professionals i avui segueix sent admirada com una obra mestra d’enginyeria.

El somni de qualsevol que tingui passió per les càmeres analògiques.

MOLT FÀCIL!!!

No pateixis, no és gens complicat!

Quan compris l’entrada a través d’Entradium se t’assignarà un número aleatori que t’enviarem per correu i que serà la butlleta de participació per al sorteig de la Nikon F2.

+ Entrades = + Butlletes.

Per cada entrada tindràs una butlleta.

T’hi apuntes?