BASES CONVOCATÒRIA

 

CALENDARI

La DESENA edició del Festival Revela-T se celebrarà previsiblement al setembre de 2022. Les sales d’exposicions romandran obertes els caps de setmana i durant les activitats o visites establertes prèviament.

La convocatòria de presentació de projectes estarà vigent des d’ara fins al 31 de desembre del 2021. Un cop passat aquest període no s’acceptaran propostes expositives.

 

TEMÀTICA I TÈCNIQUES

La temàtica, concepte o discurs dels treballs a presentar han d’estar relacionats amb el tema proposat per a aquesta edició: Tempus Fugit

S’acceptaran tots els processos considerats analògics, químics i híbrids. També s’acceptaran tècniques mixtes.

 

PRESENTACIÓ D’OBRES

Per presentar el vostre projecte, heu d’omplir el formulari d’inscripció amb tota la informació que us demanem.

 

SELECCIÓ

Estudiarem cadascuna de les propostes, farem la selecció de les que seran exposades i contactarem via email amb tots els participants indicant si han estat seleccionats o no.

Es valorarà que els treballs siguin inèdits i recents. Es valoraran també les propostes que desenvolupin o continguin en elles mateixes el concepte o disseny de la instal·lació expositiva. O les que ja estiguin produïdes i llestes per exposar. En qualsevol cas s’acompanyaran dels plànols o esquemes d’ordre, distribució o instal·lació.

Encara que seria el seu desig, l’organització del Festival no pot assumir les despeses de producció dels treballs seleccionats.

 

RECEPCIÓ D’OBRES

Cada autor seleccionat haurà d’enviar les obres a la següent adreça:

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA ESPAIFOTO

Riera de Targa 47, 1º

08339 Vilassar de Dalt (Barcelona).

Recomanem realitzar l’enviament de les obres per missatgeria millor que per correu certificat. També hi ha la possibilitat d’entregar-lo en mà a la mateixa adreça.

Els enviaments internacionals s’han de fer exclusivament per missatgeria o agència i és convenient declarar que són mostres sense valor comercial. En cas contrari, poden quedar retingudes a la duana.

Encara que seria el seu desig, l’organització del Festival no pot assumir les despeses de transport, ni d’anada ni de tornada.

 

DRETS D’EXHIBICIÓ

També i especialment, seria desig de l’organització del Festival poder pagar Drets d’exhibició a totes les propostes seleccionades per exposar.

Revela-T assegurarà les obres durant el període del Festival. Es cobrirà el muntatge, l’exposició i el desmuntatge, però no es fa responsable dels desperfectes que puguin produir-se durant els transports.

 

VENDA D’OBRA

Perquè els participants puguin compensar les despeses que els suposa exposar al festival hem pensat que els fotògrafs que ho desitgin puguin enviar-nos un llistat d’obres i preus que es puguin oferir a les persones interessades, col·leccionistes, galeristes, etc.

 

DEVOLUCIÓ

El Festival realitzarà la devolució de les obres en un termini de dos mesos des de la finalització d’aquest. Les despeses de devolució són a càrrec de l’autor i s’enviaran a través d’agència de transport. També hi ha la possibilitat de recollir les obres personalment.

Les obres seran revisades per l’autor en el moment de ser rebudes pel transportista per comprovar que estan en bon estat i sense desperfectes. Si no és així, haurà de demanar responsabilitats al transportista.

 

MUNTATGE

Una empresa de muntatge assumirà la instal·lació de les obres. El muntatge es realitzarà durant la setmana prèvia al dia d’inauguració del Festival.

S’agrairà la presència de tots els autors que s’ho puguin permetre per donar instruccions de muntatge, siguin d’ordre, de distribució o d’instal·lació. En aquest últim cas, si la instal·lació la prefereix fer el mateix autor, podrà comptar amb l’ajuda de l’empresa de muntatge.

Per al bon i ràpid desenvolupament del muntatge, s’establiran torns i horaris.

 

DRETS D’AUTOR

L’autor declara disposar de tots els drets necessaris per a l’exhibició i publicació de les imatges presentades, en particular del dret a la pròpia imatge de les persones que apareguin a les seves fotografies, i exonera l’organització de qualsevol reclamació econòmica i de qualsevol altre tipus per part d’entitats de gestió col·lectiva.

L’autor cedeix els drets de reproducció de les seves imatges. Aquestes s’utilitzarà només per als materials promocionals de la mostra.

L’autor exonera l’organització de qualsevol conflicte o demanda judicial que es pugui produir amb les Associacions de Defensa dels Drets d’Autor, per no disposar dels drets de les imatges exposades.

 

IMPREVISTOS

L’Organització es reserva la facultat de resoldre qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases, així com d’efectuar canvis sobre el programa previst per motius de força major.

 

PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI) i amb la llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD), l’Associació Fotogràfica Espaifoto garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades en aquest formulari. L’usuari queda informat i dona el seu consentiment a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats existents en Associació Fotogràfica Espaifoto i al tractament automatitzat d’aquests, per tal d’enviament de notícies interessants sobre les seves activitats. En tot cas, l’Associació Fotogràfica Espaifoto assegura l’exercici dels drets en els termes que estableix la legislació vigent.

Si en algun moment canvies d’opinió, només has d’enviar un correu electrònic a info@revela-t.cat

VULL PARTICIPAR-HI