VOLUNTARIAT 2020

El festival és un punt de trobada entre els afeccionats a la fotografia analògica contemporània i en aquesta darrera edició hem experimentat un important creixement de participants internacionals, tant a nivell d’expositors com de visitants.

El format de festival també varia i incorporem noves poblacions, a part de Vilassar de Dalt i Barcelona. Volem convertir el festival Revela’T en una cita ineludible per a tot aficionat a la fotografia.

Un esdeveniment d’aquest tipus, amb pressupost ajustat però amb aspiracions de ser referent, necessita persones que vulguin participar activament i involucrar-se de forma voluntària en aquest objectiu comú.

Vols ajudar-nos?

  • Pots ser voluntari ajudant amb els preparatius previs de el muntatge i organització. Sigues part de l’equip de l’Revela’T i participa en les necessitats prèvies a l’festival per assegurar el millor funcionament.
  • Fes-te voluntari per ajudar durant els dies de festival. Viu el Revela’T 2017 des de dins, participant en les exposicions, atenent als visitants, controlant els accessos, ajudant els cuiners, etc.
  • Si vius a prop de Vilassar de Dalt, pots ser una família amfitriona. Comparteix el cap de setmana de festival amb visitants de tot el món. Practica idiomes, ensenya la nostra cultura i viu uns dies diferents!

Aquesta experiència et permetrà conèixer gent nova, practicar idiomes i compartir la passió de la fotografia analògica.

Per fer-ho possible, inscriu-te al formulari per a voluntaris! ¡inscríu-te al formulari per a voluntaris!