The Anonymous Project


El 2017, quan el cineasta Lee Shulman va comprar una caixa a l’atzar de diapositives d’època, es va enamorar completament de la gent i les històries que va descobrir. Col·leccionant i preservant diapositives en color dels últims 70 anys, el projecte va néixer del desig de preservar aquesta memòria col·lectiva i va donar una segona vida a les persones sovint oblidades a hores d’ara intemporals capturades en l’impressionant color de les Kodachrome.

Hi havia una vegada

«En aquesta exposició he reunit una sèrie d’imatges que expliquen una història, no només la seva sinó també la nostra. Moments senzills de la vida familiar amb els que tots podem relacionar-nos. Cada imatge és una instantània de la vida sense filtrar, un preciós record que un cop es va perdre en el temps. La memòria és el que ens fa humans ».

 

Lee Shulman (Londres)

Lee va graduar a la Universitat de Westminster amb una llicenciatura en Arts. És un director de cinema, guanyador de molts premis, que treballa en publicitat i vídeos musicals. Ara viu i treballa a París i va fundar «The Anonymous Project» el 2017 i s’ha convertit en una de les col·leccions més importants i úniques de diapositives de fotografia amateur al món.

The Anonymous Project és Lee Shulman, fundador i Director Creatiu.

Emmanuelle Halkin, Cap de Desenvolupament.

Léa L’Azou, assessora tècnica.