Me invade de repente


De vegades, en un moment que encara està ennuvolat, m’escomet una força que sembla venir d’humides profunditats. La desconec encara que vingui de les meves fosques i marrons entranyes.

Es retorça per dins i per fora, fa moviments bruscos i esbufega.

Em transformo en un altre cos.

No la veig venir quan m’envaeix de sobte.

No em deixa respirar.

Aquest projecte pretén descriure una trobada amb una sensació, persona o monstre que neix de mi encara que no em pertany i que desconec. És efecte de la construcció de la història, i té un lloc més endavant. Em pregunto qui va crear aquesta persona o monstre? D’on ve? Qui la va posar aquí? Habita en totes nosaltres?

 

Melín Vázquez (Argentina)

Començà estudiant Psicologia a la Universitat de Buenos Aires, fet que la va apropar cada cop més a l’expressió artística com una possibilitat de llenguatge. Realitza els seus estudis de fotografia a espais alternatius de formació i experimentació. Actualment viu a Barcelona, dirigeix el taller “La imatge que no veiem” i està al càrrec de laboratori de fotografia a SANTLLUC.

 

SANT LLUC

Sant Lluc, on es troba l’obra de Melín Vázquez, és un centre artístic situat al carrer Mercaders de Barcelona, un espai de reflexió entorn a la cultura i l’art, basat en l’aprenentatge i intercanvi d’inquietuds artístiques.

Sant Lluc

Carrer Mercaders, 42, 08003, Barcelona

93 302 45 79

 

Del 23 de setembre fins al 2 d’octubre

Inauguració el 23 de setembre a les 19:00 h