Madrid en plata


Un homenatge als més de trenta anys recorrent els carrers del meu estimat Madrid, però amb una perspectiva diferent, inèdita, i també un tribut al negatiu. La seqüència proporciona una velocitat narrativa que una sola imatge no assoleix, i ens introdueix en la veritable pulsió del fotògraf en la presa. Els negatius van numerats successivament des del primer fins a l’últim, de baix a dalt, i han encadenat el seu avanç inexorable.

Publicar aquestes seqüències que han conformat aquest Madrid subjectiu des de 1984 fins a 2017 respon al desig de culminar una etapa que percebo conclosa, una reflexió sobre una ciutat que ha canviat tant com la manera de captar-la.

Luis Baylón (Madrid)

Arrenca la seva trajectòria al 1980. Publiquen les seves imatges per primera vegada al 1986. Exposa des de 1992 de manera continuada. El 2001 rep el Premio de Fotografía de la Comunidad de Madrid. El seu treball es desenvolupa en els mitjans: premsa, promoció i publicitat. Té dotze llibres publicats. La seva obra està en col·leccions privades i públiques.