La Ínsula Nómada


L’ÍNSULA NÒMADA és un espai on tots els rellotges es paren i els sentits s’encenen. Un parèntesi entre els temps que ens corren, on no existeixen ni pantalles ni botons, on ens parlem als ulls amb passió i lentes converses.

Una caravana d’alegre closca, d’ànima circense i amb un cor en forma de laboratori fotogràfic, l’ínsula nòmada il·lumina en el seu interior una exposició ambulant i és capaç de revelar tantes fotografies que fins se li surten per les finestres…

 

 

Juanan Requena

Van ser les fotos de quan el Seat 128 blanc, les de la pentax, color kodak, nosaltres fem la resta. I després aquell tub llarg que s’omplia de llum, les tardes de diumenge a casa, el pas del temps. Ja tenia l’impuls: el significat de mirar. Vaig viatjar i canviï de vistes, decidit a la conquesta d’aquella llum. Llavors van arribar la rèflex de segona mà, les cambres de joguina, esperar a la botiga de revelatge, menys d’una hora, la companyia, el tret al cor i el sentit. I aquest ara i aquest instant i aquella llum. Els temps van canviar. Però encara avui, la idea és recuperar la llum.

Foto de Josep Maria Vidal

www.lainsulanomada.com