La visió del "Vell guerrer"


En Joan Guerrero representa tots aquells valors que cal mantenir. La seva mirada compromesa i humanista es mostra atenta a les problemàtiques socials i alhora s’expressa amb una càrrega poètica que ens descobreix Humanity a portrait of present: instants quotidians que esdevenen, en les seves paraules, “simfonies de vida”.

Joan Guerrero destil·la humanitat a través d’aquest cor lluitador, solidari i sensible; i amb les seves fotografies ens posa la pausa i la reflexió necessàries en aquest temps tan convuls. Cal contemplar Joan Guerrero.

 

Joan Guerrero (Tarifa)

Un referent dins del fotoperiodisme. Nascut a Tarifa, cap als anys seixanta arrela a Santa Coloma de Gramenet. Al llarg de la seva trajectòria ha col·laborat a Grama, El Periódico de Catalunya, El Diario de Barcelona, El Observador, La Vanguardia i El País. És membre fundador de Catalunya Mirades Solidàries i ha rebut nombrosos reconeixements.

 

Comissariat: Eduard Bertran i Carles Costa

 

IEFC

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya és una Associació Cultural sense ànim de lucre, fundada l’any 1972, que té com a finalitat la promoció i divulgació de la fotografia en tots els seus àmbits, amb una filosofia d’entitat de servei públic.

Retrat de Laura Guerrero

IEFC

Escola Industrial, Carrer del Comte d’Urgell, 187

08036 (Barcelona)

93 494 11 27

 

Del 25 de setembre fins al 20 de novembre

Inauguració el 29 de setembre a les 19.00 h