Dentro


Amb aquest projecte l’autora pretén endinsar-se no només físicament entre els arbres i llocs frondosos per a fotografiar-los, sinó també en el procés d’elaboració analògica de la imatge mitjançant la tècnica d’emulsió líquida. És un diàleg amb els arbres i amb ella mateixa, establint paral·lelismes entre frases i traços de pinzell, manipulant amb les mans en el laboratori allò que en la realitat del dia a dia mai podrem tocar: les copes dels arbres.

DENTRO (a dintre) proposa una reflexió sobre la nostra fragilitat com a éssers humans, sobre el vincle que tenim amb la naturalesa per a trobar-nos a nosaltres mateixos endinsant-nos-hi.

 

Irene Zóttola

Com a educadora social, utilitza la fotografia com a eina educativa amb diferents col·lectius. Com a fotògrafa, explora els límits de la fotografia analògica per a expressar el seu particular món a través de l’autoretrat físic i biogràfic en les seves imatges, acompanyades sovint amb text. Aprèn i experimenta al costat del col·lectiu Slow Photo i treballa com a assistent del fotoperiodista guanyador del premi Putlizer Manu Brabo.

http://www.irenezottola.com/