Stamped with Immortality


“Stamped with Immortality” és un projecte sobre la figura d’Elizabeth Siddal, coneguda com a Lizzie Siddal. Una dona que va formar part del moviment pre-rafaelita, però que ha transcendit per la seva relació amb Dante Gabriel Rossetti i per haver posat pel famós quadre “Ofelia” de John Everett Milais, però no pels seus propis èxits o talents. Escollint moments icònics de la vida de Siddal, el projecte intenta reconciliar la llegenda i la persona. Es mostra la Lizzie real, però també la faceta fantasmal i la bellesa immortal. Posant en valor la Lizzie artista i la seva relació amb l’art, en contraposició amb els seus moments més foscos.

 

Helena Aguilar Mayans (Olot)

És una fotògrafa llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. El seu treball s’inspira en personatges femenins d’èpoques passades que es mostren en contraposició amb espais abandonats o paisatges salvatges. Treballa en pel·lícula i fa la direcció artística de la majoria de les seves fotografies.

 

Espai VisualKorner

Situat al carrer Balmes de Barcelona, VisualKorner és una empresa professional de fotografia que compta amb una àmplia experiència en el sector.

 

Vestuari i model: The Seamstress of Rohan

VisualKorner

Carrer de Balmes, 354, 08006 Barcelona

+34 93 010 72 95

 

Del 28 de setembre fins el 30 d’octubre

Inauguració el 28 de setembre a les 18:00 h