Microcosmos


Microcosmos es basa en la idea filosòfica del Macro-Microcosmos, presentant un cosmos alternatiu, que explora la comprensió humana a través de 3 categories de percepció: Esperit, Ànima i Matèria. Utilitzant records comercials i diapositives per a turistes, “Microcosmos” explora la memòria i la documentació de l’experiència humana, de manera similar a mirar colònies de bacteris a través d’un microscopi.


El treball retrata el nostre entorn com un món ideal. Les eleccions subjectives realitzades a través de la fotografia representen la sorpresa i la meravella que experimentem quan viatgem i els records que triem recopilar.

L’ús simbòlic de les lents de les càmeres permet l’accés a la memòria col·lectiva, com una història explicada d’extraordinària bellesa, diversitat i sensual nostàlgia. “Microcosmos” és un homenatge a la cultura humana tal com la percebem tots.

 

Evagelia Hagikalfa

Artista del collage i l’assemblatge de Grècia, ara viu al Regne Unit. Usa materials reciclats per a crear peces intricades amb missatges visuals evocadors.

Evagelia crea mons tridimensionals amb diapositives fotogràfiques, vistes només a través de lupes i lents de càmera, cridant l’atenció sobre la condició humana a través del detall i el descobriment, com un procés simbòlic per a la introspecció.

https://evagelia-hagikalfa.com/