Ven-seremos


La desigualtat econòmica i la privatització de tots els serveis públics va provocar que al 2019 explotés el malestar social a Xile.

A les fotografies s’exposa la trobada que els xilens van experimentar al manifestar-se pels carrers des de l’octubre. Quan van descobrir que les seves misèries i alegries eren compartides, i es van reconèixer com a col·lectiu polític.

La seqüència explora tres nivells de la lluita per a una humanitat de segle XXI: des de la creativitat en la transformació dels llocs i signes tradicionals, passant per l’enfrontament entre les forces repressives d’ordre i els mal preparats manifestants, fins al gir feminista que van tenir les protestes al qüestionar la violència masclista

 

Enrique Muñoz (Xile)

Filòsof de formació. Des de fa tres anys es dedica professionalment a la fotografia, tot i que fa fotos des dels setze anys. Dispara exclusivament en blanc i negre, en analògic (35mm i mig format). La seva especialitat és la fotografia de carrer, tot i que el darrer any ha aprofundit en el retrat.