Dakar


Humanitat em remet a diversos significats que avui dia queden molt dissolts a les grans ciutats.

El ràpid creixement econòmic del Senegal en els últims anys està provocant una transformació urbanística abrupta a Dakar. El ciment, l’asfalt i les bastides esculpeixen un nou paisatge urbà. Alguns dels seus barris més coneguts avui són territoris canviants, on la reconstrucció ha generat espais buits, cicatrius urbanes i una certa desorientació per als seus habitants. Al llarg de tres viatges, les fotografies que vaig fer recullen un conjunt de singularitats, paisatges i vivències que han anat donant forma a una cartografia personal d’aquesta ciutat.

 

Enric Garay (Euskadi)

S’apropa a la fotografia el 2006 viatjant per motius de cooperació internacional. La seva formació com a fotògraf s’ha construït a partir de viatges i tallers sobre fotografia d’autor. Treballa en blanc i negre i els seus temes són el viatge, el paisatge i l’autobiografia. Actualment segueix el seu camí buscant respostes a través de la pantalla, revelant negatius i positivant les seves còpies.

 

Espai Ventaló

Situat al Carrer de Pérez Galdós 22, al costat del metro de Lesseps, Ventaló rescata el motiu poètic en la producció artística contemporània.

Espacio Ventaló

Pérez Galdós num. 22 (Barcelona)

+34 672 32 01 12

 

Del 18 de setembre fins al 9 d’octubre
Inauguració el 19 de setembre a les 19:00 h