Contemplum


“Cada ésser viu és un engranatge de la roda de l’univers. Encara que sembli que només actui sobre el seu entorn immediat, la seva influència s’estén fins a l’infinit.” Nikola Tesla

Contemplum explora d’una forma contemplativa i pausada la bellesa de la naturalesa a través de l’exploració de les interaccions entre els elements. Després de la cerca d’una consciència global, indaga en l’enteniment de la complexitat de les interaccions de les seves parts i la simbiosi entre diferents formes de vida, creant paral·lelismes i metàfores amb altres representacions de la naturalesa.

La narrativa no lineal del projecte reforça el concepte metafísic de la vida com una estructura sistèmica en la qual el tot és molt més que la mera unió de les parts.

 

Dani García Sarabia (Barcelona)

Fotògraf professional. La seva obra ha estat divulgada en diversos diaris i festivals europeus, com el Voice Off d’Arles o el Fotofever de París, entre d’altres. Dani acumula més de vint anys d’experiència en el sector publicitari, com a director artístic, fotògraf i encarregat de postproducció. La seva fotografia paisatgística cerca la confrontació entre allò primitiu i allò habitat.

 

Galeria Fifty Dots

Fifty Dots és una galeria d’art, situada al carrer de Sant Hermenegild de Barcelona, especialitzada en la fotografia contemporània, amb un espai dedicat a l’exposició i venda d’edicions limitades i certificades d’artistes nacionals i internacionals.

L’exposició estarà disponible durant tot el mes d’Octubre.

Fifty Dots Gallery

Carreró les Carolines 8-10, 1°2ª

08012 (Barcelona)

+34 607 62 4446

 

 

Del 21 de setembre fins a l’11 d’octubre

Inauguració el 24 de setembre a les 19:00 h