Emersió


Retrats que dialoguen amb una invasió gelatinosa, deixant testimoni del que un dia va ser, i que tot i poder-se documentar, pot ser que acabi perdent-se per sempre… Una humanitat difuminada i erosionada, gairebé desapareixent. Desconstruïda, perduda. En alguns retrats és en el procés de revelat, flotant a l’aigua, on es configura el que serà rescatat de la imatge i arrossegat a les profunditats. D’altres només en queda el registre del que un dia va ser i ja no hi és. La sèrie Meduses està inspirada per nombroses investigacions científiques que auguren la desaparició de la gran majoria d’espècies marines.

 

Mercedes Cosano (Còrdova)

És llicenciada en Comunicació Audiovisual i cursà un Cicle Superior de Creació de Cinema i Televisió. Els seus projectes s’orienten cap a la fotografia analògica i la barreja de tècniques fotogràfiques amb temàtiques marines. Des de gener de 2019 és professora de fotografia al Museu D’Orsay a París.

 

Espai La Projekteria

La Projekteria és una galeria jove compromesa amb la fotografia artística contemporània on s’exposen obres d’artistes emergents, situada al barri Poble Sec de Barcelona.

Projekteria

C/ Ricart, 19, 08004 (Barcelona)

+34 600 846 414

 

Inauguració l’1 d’octubre a les 19:00 h