Storytelling


En l’edició d’aquest any 2020 tornem a tenir l’exposició d’Alex Timmermans «StoryTelling», aquesta vegada en el OFF del festival.

Des de la primera edició, el Col·lodió humit ha estat present en les exposicions del Revela’T. Per a enguany, triem el treball d’Alex Timmermans, que en Storytelling ens mostra una sèrie de fotografies deliciosament capritxoses, sovint provocatives, plenes d’elements estranys i surrealistes, amb varietat de narracions interessants.

Alex dissenya i fabrica els accessoris, cerca els llocs correctes i espera la millor llum. No utilitza càmeres digitals ni Photoshop i presenta les seves imatges narratives com una pel·lícula feta per una sola imatge, en un dels processos fotogràfics més bells. Únicament amb l’ús d’una càmera de fusta simple, lents Petzval de llautó antic i molta paciència.

 

Alex Timmermans

Alex Timmermans és un fotògraf autodidacta amb una gran afició per les tècniques fotogràfiques antigues. El canvi d’analògic a digital semblava ser un pas lògic. No obstant això, l’emoció i la màgia es van perdre durant aquest canvi; «Tot es va tornar massa predictible».

Alex va començar la seva recerca sobre el Col·lodió en 2008, quan en aquest moment, la tècnica inventada en 1851 pel britànic Scott Archer llaura utilitzada només per un grapat de persones a tot el món.

Marina Port Premià, S.L.

Camí Ral s/n Port Esportiu, 08330 Premià de Mar

93 754 91 19

Del 9 de setembre fins el 5 d’octubre