DUES MANERES DE PARTICIPAR

Aquesta edició, per la temàtica relacionada amb l’exposició The Family of Man, tenim dues maneres de participar:

La tradicional, mitjançant el formulari s’envia un sèrie d’imatges que si són elegides s’envien les còpies per a la seva exhibició

La nova, en la qual pots enviar d’1 a 3 fotografies en format físic, que gairebé segur seran penjades en una gran exposició col·lectiva. La fotografies, per descomptat han de ser analògiques o realitzades amb alguna tècnica mixta i de qualsevol mesura. Pots enviar-nos les fotos a fons perdut i quedaran per sempre en la col·lecció Revela’T i així podran exhibir-se en altres llocs, sempre amb el teu nom visible; o si ho prefereixes et seran retornades si et fas càrrec de les despeses d’enviament ja que pensem que seran moltes les fotos enviades i no ens podrem fer càrrec de tants càrrecs. La direcció física on enviar les fotografies és: ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA ESPAIFOTO, Carrer Pau Piferrer, 24. 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona, ​​Spain.  

A més a més, si així ho vols, pots participar en ambues opcions de manera independent.

 

……………………

 

CALENDARI

La vuitena edició del Festival Revela-T se celebrarà del 5 al 21 de juny de 2020. Les sales d’exposicions romandran obertes els caps de setmana i durant les activitats o visites establertes prèviament.

 

El cap de setmana amb més activitats serà el del 11, 12 i 13 de juny amb les exposicions, la fira comercial, demostracions, ponències i trobades de col·lectius analògics, escoles de fotografia i editorials.La convocatòria per a la presentació de projectes estarà vigent des d’ara fins el 17 de desembre de 2019.

Les fotografies (de 1 a 3) en format físic en les podeu enviar fins el 31 de març. D’aquesta manera casi segur que participaràs a l’exposició col·lectiva més gran que s’ha fet durant totes les edicions del festival.

Un cop passat aquest període no s’acceptaran més propostes

 

 

TEMÀTICA I TÈCNIQUES

La temàtica, concepte o discurs dels treballs a presentar han d’estar relacionats amb el tema proposat per a aquesta edició: Humanity, a portrait of the present.

S’acceptaran tots els processos considerats analògics o químics. També s’acceptaran tècniques mixtes.

PRESENTACIÓ D’OBRES

Per presentar el vostre projecte, heu d’omplir el formulari d’inscripció amb tota la informació que us demanem.

SELECCIÓ

Estudiarem cadascuna de les propostes, farem la selecció de les que seran exposades i contactarem via email amb tots els participants indicant si han estat seleccionats o no.

Es valorarà que els treballs siguin inèdits i recents. Es valoraran també les propostes que desenvolupin o continguin en elles mateixes el concepte o disseny de la instal·lació expositiva. O les que ja estiguin produïdes i llestes per exposar. En qualsevol cas s’acompanyaran dels plànols o esquemes d’ordre, distribució o instal·lació.

Encara que seria el seu desig, l’organització del Festival no pot assumir les despeses de producció dels treballs seleccionats.

RECEPCIÓ D’OBRES

Cada autor seleccionat haurà d’enviar les obres a la següent adreça:

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA ESPAIFOTO

Carrer Pau Piferrer, 24.  08339 Vilassar de Dalt (Barcelona).

Recomanem realitzar l’enviament de les obres per missatgeria millor que per correu certificat. També hi ha la possibilitat d’entregar-lo en mà a la mateixa adreça.

Els enviaments internacionals s’han de fer exclusivament per missatgeria o agència i és convenient declarar que són mostres sense valor comercial. En cas contrari, poden quedar retingudes a la duana.

L’enviament i retorn d’obres va a càrrec del propi autor.

DRETS D’EXHIBICIÓ

També i especialment, seria desig de l’organització del Festival poder pagar Drets d’exhibició a totes les propostes seleccionades per exposar, però en aquesta cinquena edició encara no és possible. Ho seguim considerant per a les següents.

Revela-T assegurarà les obres durant el període del Festival. Es cobrirà el muntatge, l’exposició i el desmuntatge, però no es fa responsable dels desperfectes que puguin produir-se durant els transports.

VENDA D’OBRA

L’organització convida a cada edició a col·leccionistes i galeristes a les exposicions del festival. Aprofitant aquest fet, tots aquells fotògrafs i fotògrafes que així ho desitgin, podran posar a la venda l’obra exposada. Per tal de dur-ho a terme, cada autor o autora sel·leccionat en la convocatòria farà arribar un llistat de preus a l’organització del festival, on hi contempla la comissió d’un 30% per l’entitat organitzadora, en aquest cas, l’Associació Fotogràfica Espaifoto.

DEVOLUCIÓ

El Festival realitzarà la devolució de les obres en un termini de 2 mesos des de la finalització del mateix. Les despeses de devolució són a càrrec de l’autor i s’enviaran a través d’agència de transport. També hi ha la possibilitat de recollir les obres personalment.

Les obres seran revisades per l’autor en el moment de ser rebudes pel transportista per comprovar que estan en bon estat i sense desperfectes. Si no és així, haurà de demanar responsabilitats al transportista.

MUNTATGE

Una empresa de muntatge assumirà la instal·lació de les obres. El muntatge es realitzarà durant la setmana prèvia al dia d’inauguració del Festival.

S’agrairà la presència de tots els autors que s’ho puguin permetre per donar instruccions de muntatge, ja siguin d’ordre, de distribució o d’instal·lació. En aquest últim cas, si la instal·lació la prefereix fer el mateix autor, podrà comptar amb l’ajuda de l’empresa de muntatge.

Per al bon i ràpid desenvolupament del muntatge, s’establiran torns i horaris.

DRETS D’AUTOR

L’autor declara disposar de tots els drets necessaris per a l’exhibició i publicació de les imatges presentades, en particular del dret a la pròpia imatge de les persones que apareguin a les seves fotografies, i exonera l’organització de qualsevol reclamació econòmica i de qualsevol altre tipus per part d’entitats de gestió col·lectiva.

L’autor cedeix els drets de reproducció de les seves imatges. Aquestes s’utilitzarà només per als materials promocionals de la mostra.

L’autor exonera l’organització de qualsevol conflicte o demanda judicial que es pugui produir amb les Associacions de Defensa dels Drets d’Autor, per no disposar dels drets de les imatges exposades.

IMPREVISTOS

L’Organització es reserva la facultat de resoldre qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases, així com d’efectuar canvis sobre el programa previst per motius de força major.

PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI) i amb la llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD), l’Associació Fotogràfica Espaifoto garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades en aquest formulari. L’usuari queda informat i dona el seu consentiment a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats existents en Associació Fotogràfica Espaifoto i al tractament automatitzat dels mateixos, per tal d’enviament de notícies interessants sobre les seves activitats. En tot cas, l’Associació Fotogràfica Espaifoto assegura l’exercici dels drets en els termes que estableix la legislació vigent.

Si en algun moment canvies d’opinió, només has d’enviar un correu electrònic a info@revela-t.cat