FORMULARI PEL VISIONAT DE PORTFOLIS

Aquesta és la primera vegada que organitzem un visionat en el marc del festival Revela’T, però ho farem en un format obert a tota mena de propostes, digitals i analògiques.

Si és la primera vegada que et presentes a un visionat, potser estàs a punt d’ampliar el teu horitzó, de conèixer-te millor, de saber com millorar el teu projecte… però se’t obren molts dubtes: Què vols obtenir, què pots o has de presentar i com fer-ho, com i a qui dirigir-te … i segur que moltes més. Aquí tens un article de Magdalena Ramírez per Clavoardiendo que segur que pot ser-te útil.

Si ja saps com funciona, només has d’omplir el formulari, esperar que et passem el número de compte per a l’ingrés de 10 € en concepte de participació. Un cop seleccionats els 24 projectes que es presentaran al visionat se t’avisarà de la resolució i si el teu projecte ha estat escollit hauràs dir-nos la teva preferència, matí o tarda, per fer el visionat.

Molta sort i endavant, segur que val la pena.

 

 

  Nom i cognoms*

  E-mail de contacte*

  Telèfon*

  Títol del projecte*

  Breu descripció d'aquest*

  Parla'ns sobre tu! Resumeix la teva relació amb la fotografia en 1 frase.*

  Adjunta 10 imatges del teu projecte (Màx. 2Mb cadascuna)

  Envia'ns el teu currículum artístic (Màx. 2Mb)

  Ens convides a conèixer el teu web?

  Accepto els termes i condicions

  Ara ja pots fer l’abonament de 10 € en concepte de participació.

  El teu projecte entrarà a la selecció prèvia a la convocatòria i si és seleccionat, passaràs a ser part del visionat i t’enviarem un correu de confirmació.

  En cas de que el teu projecte no hagi estat seleccionat, passarà a formar part dels suplents en cas que es produís una baixa d’última hora.

  Moltes gràcies per tot.

  Les teves dades seran tractades de conformitat amb la legislació vigent i, en concret, d’acord amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades. També pel que fa a la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals.