FIRA COMERCIAL

La Fira Comercial de l’Revela’T 2020 arriba aquest any els dies dissabte 26 i diumenge 27 de setembre de 2020, una cita imprescindible en el panorama fotogràfic, especialment per als amants de l’analògic.

Aquesta Fira, reuneix a 22 estands, a marques, fabricants i venedors de material fotogràfic generant així un circuit de vendes ideal per als participants.

Si tens un producte per vendre, una marca que promocionar, o algun material fotogràfic per mostrar i t’interessa fer-ho en la nostra Fira Comercial, posa’t en contacte amb nosaltres a través de hello@revelatfestival.com i t’informarem com.

MARKET FOTOGRÀFIC D’AUTOR

Un any més, l’organització de l’REVELA-T 2020 organitza un Market fotogràfic amb la intenció de fomentar el col·leccionisme d’obra fotogràfica original íntegrament realitzada amb processos analògics i la possibilitat d’establir un diàleg entre el visitant i l’autor. És una gran oportunitat per a aquells autors que vulguin comercialitzar i donar a conèixer la seva obra a través de la venda de la mateixa, a més de generar vincles i contactes entre tots els assistents al festival. El Market tindrà lloc durant el primer cap de setmana del Revela’T 2020, 26 i 27 de setembre, al centre de la vila de Vilassar de Dalt.

 

SELECCIÓ D’AUTORS

La selecció d’autors anirà a càrrec de l’organització seguint un criteri basat en la qualitat artística. Els fotògrafs i fotògrafes que desitgin participar en aquest mercat d’autor, hauran d’omplir el formulari d’aquesta mateixa pàgina enviant un catàleg de 10 imatges.

No s’admetrà la presentació d’autors en grup, a excepció que el grup realitzi i presenti una obra comuna.

A la recepció del portfoli i la fitxa d’inscripció, l’organització enviarà un correu de confirmació desestimant tota sol·licitud que no s’ajusti a aquestes normes.

Un jurat independent de reconegut prestigi en l’àmbit fotogràfic seleccionarà un màxim de 10 autors per participar en el Market Fotogràfic Revela’T 2020.

Un cop realitzada la selecció de treballs pel jurat, s’enviarà un correu electrònic tant als seleccionats com als no seleccionats, amb el resultat d’aquesta.

El termini de recepció de portfolis acaba el 27 de juliol de 2020.

 

Autors SELECCIONATS

Els autors seleccionats per participar en el Market Fotogràfic Revela’T 2020 abonaran la quantitat de 30 € en concepte de drets de participació fent-se efectiu en el termini màxim del 8 de setembre 2020.

Cada autor tindrà a la seva disposició, si ho necessita, una taula (60x200cm), i espai suficient i adequat per exhibir els seus treballs, en el Market Fotogràfic Revela’T 2020.

Entre les obres que cada autor exposi serà obligatori que estiguin aquelles per les quals ha estat seleccionat. L’autor autoritza que algunes d’elles es puguin reproduir per a la difusió del Market Fotogràfic Revela’T 2020.

El muntatge i desmuntatge, així com el transport de les obres, correran a compte i responsabilitat de cada autor. El muntatge de cada estand haurà d’estar acabat abans de l’obertura de la Fira Comercial i Market, a les 10h del el 26 de setembre.

Els autors hauran d’estar presents durant tots els dies d’obertura al públic del Market que es realitzarà els dies 26 i 27 de setembre en els horaris establerts (de 10h a 21h) a la mateixa Plaça de la Vila de Vilassar de Dalt.

Serà obligatori que tant en les obres presentades com en el muntatge d’aquestes, es tinguin en compte les normes més elementals de conservació. Per a qualsevol consulta o assessorament sobre aquest tema l’autor o autora podrà dirigir-se a l’organització.

És indispensable que tota imatge que es presenti hagi estat realitzada mitjançant un procés completament analògic. Es prega desistir en la participació si les obres no compleixen en aquest requisit.

La junta directiva de Revela-T 2020 designarà una comissió que vetllarà perquè els autors compleixin aquestes normes durant la fira. L’incompliment de les normes pot ocasionar el tancament de l’espai expositiu de l’autor sense que aquest tingui dret a cap tipus de reclamació o compensació econòmica. L’organització assessorarà els autors participants qualsevol dubte al respecte.

 

RESPONSABILITAT LEGAL

Pel simple fet de participar, el fotògraf acredita que és autor de totes les fotografies presentades i que cap d’elles contravé cap manera cap dret públic o privat. La participació en la present convocatòria pressuposa l’acceptació de les bases que la regeixen i que queden exposades públicament en la present convocatòria.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ