Ajuda’ns a fer-ho possible

Organitzar un projecte cultural de la dimensió de Revela’t suposa un repte important en quant a finançament i ha arribat un moment en el qual no ho podem fer sols, necessitem la vostra col·laboració perquè ens ajudeu a mantenir viu el festival.

La plataforma Patreon ens ha semblat una bona solució. La idea és molt senzilla: en comptes de comprar alguna cosa com pot ser el llibre, merchandising o les entrades del festival d’un sol cop, ho feu al llarg de l’any amb petites aportacions. En la pàgina de Patreon està tot detallat, les aportacions i les recompenses que aconseguireu amb cada opció.

Si preferiu fer-ho altre forma, hem preparat 3 tipus de quotes en Paypal i amb les seves respectives recompenses.

Aportació de 50 € a l’any. Descomptes en comerços fotogràfics tan físics com online; Pack Merchandising (Llibre de l’edició, totebag, camiseta i programa de mà); Entrada general a les exposicions.

Aportació de 100 € a l’any. Descomptes en comerços fotogràfics tan físics com online; Pack merchandising (Llibre de l’edició, totebag, camiseta i programa de e mà); Entrada general a totes les activitats del festival (Exposicions, visites guiades, xerrades, demostracions, foto-llibres, etc.); Entrada al brunch exclusiu amb tots els fotògrafs, patrocinadors i representants d’institucions el divendres d’obertura del festival. Descompte del 10% en tots els tallers que és facin en qualsevol lloc i època de l’any.

Aportació de 300 € a l’any. Els col·lectius, empreses i institucions, poden acollir-se a la figura de l’amic protector, amb la qual gaudiran dels avantatges de dues quotes de 100 i la menció publicitària a la web del festival.

La teva aportació és només un avançament

… Perquè puguem dur a terme totes aquestes tasques, però t’ho tornarem durant el festival, o durant l’any amb els tallers. I d’aquesta manera reafirmaràs el teu compromís amb la nostra passió comuna per la fotografia, de manera que t’estarem agraïts per sempre …

Moltes gràcies per tot.

Escull en el desplegable la teva manera de col·laboració.