FIRA COMERCIAL

La Fira Comercial del Revela’T 2020 arriba aquest any els dies dissabte 13 i diumenge 14 de juny de 2020, sent una cita imprescindible en el panorama fotogràfic, especialment per als amants de l’analògic. Aquesta Fira, reuneix en 22 estands, a marques, fabricants i venedors de material fotogràfic generant així un circuit de vendes ideal per als participants. Si tens un producte a vendre, una marca a promocionar, o algun material fotogràfic a mostrar i t’interessa fer-ho en la nostra anual Fira Comercial, posa’t en contacte amb nosaltres a través de hello@revelatfestival.com i t’informarem com.

MARKET FOTOGRÀFIC D’ AUTOR

Un any més, l’organització del REVELA-T 2020 organitza un Market fotogràfic amb la intenció de fomentar el coleccionisme d’obra fotogràfica original íntegrament realitzada amb processos analògics i la possibilitat d’establir un diàleg entre el visitant i l’autor. És una gran oportunitat per aquells autors que vulguin comercialitzar i donar a conèixer la seva obra a travès de la venda de la mateixa, a més de generar víncles i contactes entre tots els assistents al festival. El Market tindrà lloc durant el segon cap de setmana del Revela’T 2020, 13 i 14 de juny, en el centre del poble de Vilassar de Dalt. 

 

SELECCIÓ D’AUTORS

La selecció d’autors estarà a càrrec de l’organització seguint un criteri basat en la qualitat arística. Els fotògrafs que desitgin participar en aquest mercat d’autor, hauran d’omplir el formulari d’aquesta mateixa pàgina enviant un porfoli de 10 imatges. No s’admetrà la presentació d’autors en grup, a excepció que el grup realitzi i presenti una obra en comú. A la recepció del porfoli i la fitxa d’inscripció, l’organització enviarà un correu de confirmació desestimada tota sol·licitud que no s’ajusti a aquestes normes. Un jurat independent de reconegut prestigi en l’àmbit de la fotografia seleccionarà un màxim de 10 autors per participar en el Market Fotogràfic Revela’T 2020. Un cop realitzada la selecció de treballs pel jurat, s’enviarà un correu electrònic tant als seleccionats com als no seleccionats, amb el resultat de la mateixa. El termini de recepció de porfolis serà del 13 de gener al 13 de març de 2020.


AUTORS SELECCIONATS

Els autors seleccionats per a participar en el Market Fotogràfic Revela’T 2020 abonaran la quantitat de 30€ en concepte de drets de participació fent-se efectiu en el termini màxim del 30 de març 2020.
Cada autor disposarà si el necessita, d’una taula (60x200cm), i espai suficient i adequat per a exhibir els seus treballs, en el Market Fotogràfic Revela’T 2020
Entre les obres que cada autor exposi serà obligatori que estiguin aquelles per les quals ha estat seleccionat. L’autor autoritza que algunes d’elles es reprodueixin per a la difusió del Market Fotogràfic Revela’T 2020.
El muntatge i desmuntatge, així com el transport de les obres, correran per compte i responsabilitat de cada autor. El muntatge de cada estand haurà d’estar acabat abans de l’obertura de la fira comercial i market, a les 10h del 13 de juny.
Els autors hauran d’estar presents durant tots els dies d’obertura al públic del Market que es realitzarà els dies 13 i 14 de Juny en els horaris establerts (de 10h a 21h) en la mateixa Plaça de la Vila de Vilassar de Dalt.
Serà obligatori que tant en les obres presentades com en el muntatge d’aquestes, es tinguin en compte les normes més elementals de conservació. Per a qualsevol consulta o assessorament sobre aquest tema l’autor o autora podrà dirigir-se a l’organització.
És indispensable que tota imatge que es presenti hagi estat realitzada mitjançant un procés completament analògic. Es prega desistir en la participació si les obres no compleixen en aquest requisit.
La junta directiva de Revela-T 2020 designarà una comissió que vetllarà perquè els autors compleixen aquestes normes durant la fira. L’incompliment de les normes pot ocasionar el tancament de l’espai expositiu de l’autor sense que aquest tingui dret a cap mena de reclamació o compensació econòmica.
L’organització assessorarà els autors participants qualsevol dubte sobre aquest tema.

 

RESPONSABILITAT LEGAL

Pel simple fet de participar, el fotògraf acredita que és autor de totes les fotografies presentades i que cap d’elles contravé en cap forma cap dret públic o privat. La participació en la present convocatòria pressuposa l’acceptació de les bases que la regeixen i que queden exposades públicament en la present convocatòria


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ