FAQs

Què és Revela’T?


Revela’T és un festival fotogràfic internacional dedicat a la fotografia analògica contemporània.


On es fa?


Principalment a Vilassar de dalt (Barcelona), però també a la ciutat de Barcelona i des de l’any passat vam fer una spin-off a Madrid (el Revela’T Winter Madrid) i estem estudiant per fer-ho en altres ciutats.


Quan se celebra l’edició 2020?


Per a aquesta vuitena edició les dates previstes són del 5 al 21 de juny de 2020.
Durant el primer cap de setmana hi haurà activitats a Barcelona ciutat; el segon serà el més potent amb la recepció d’artistes, fires i altres activitats i durant el tercer i últim s’obriran les exposicions. L’exposició estarà oberta tots els dies del 5 al 21 de juny.

El Revela’T Winter Madrid és probable que es dugui a terme el gener de 2020.


Quines activitats trobarem?


Les exposicions són la base del Festival. Al voltant de 30 a Vilassar i 20 a Barcelona. També hi trobareu una fira amb infinitat de materials, càmeres, pel·lícules, accessoris, etc; un treball just de venda amb la presència dels seus autors, tallers, debats, presentacions, activitats infantils i aquest any estem buscant poder dur a terme una revisió de carteres.


Com puc participar-hi?


Hi ha moltes maneres, fins al 2 de desembre del 2019 es pot demanar la convocatòria per exposar. Aquest any hi ha dues maneres de fer-ho. Aquí ho explica amb molt més detall.


Com sabràs si has estat seleccionat?


A finals de desembre, els resultats de la convocatòria seran comunicats públicament i particularment tots els que us hagin enviat.

Si voleu enviar fotos soltes podeu fer-ho directament sense passar cap trucada.


On s’han d’enviar?


Associació fotogràfica ESPAIFOTO Carrer Pau Piferrer, 24,08339 Vilassar de dalt (Barcelona).


Hi ha un cost per participar?


No, és totalment gratuït, només has de cuidar les despeses d’enviament.


Hi ha algun tipus de premi?


Estem intentant trobar un premi a la millor col·lecció presentada a la convocatòria, ens falta un patrocinador 😉 


Puc vendre les meves fotos al Festival?


Això és exactament del que es tracta. Si ets un dels seleccionats, se’t demanarà que ens enviïs una llista completa de totes les fotografies de la teva exposició i els preus de cada un d’ells.

Hi ha altres maneres de vendre, també. Pots participar en la convocatòria del mercat de fotografia d’autor.


Quin tipus de tallers es poden fer?


Els tallers i les presentacions no són de formigó en aquest moment. Els tallers se solen celebrar a Barcelona entre el primer i el segon cap de setmana i es pot inscriure des de la web uns mesos abans.


És cert que es realitzarà una revisió de cartera aquest any?


És la nostra pretenció i ja estem contactant amb diferents fotògrafs, comissaris. Els portafolis poden ser analògics o digitals, però només en format físic.


Quin és el cost d’anar al Festival?


Hi ha moltes activitats gratuïtes. Hi ha un tiquet econòmic per a les exposicions que serveixen per finançar una part del Festival, gairebé res comparat amb tot el que puguis veure i gaudir. BCN Expos és gratuïta ja que es troben en galeries.


Què es va a conèixer al Festival?


Gent com tu, aficionat a la fotografia, a la comunitat i amb accés a grans noms en un entorn magnífic i on segurament et trobaràs amb grans amics, persones i fotògrafs.
Magnífiques exposicions i moltes activitats en què pots participar.


Quins dies són els millors per anar?


Si estaràs diversos dies el millor és del primer al segon cap de setmana que és quan hi ha més activitats i les jornades prèvies tallers i moltes activitats perquè puguis gaudir del Festival.


Com puc plantejar el meu viatge… dormir, menjar, etc?


En aquest apartat de la web podràs resoldre tots aquests dubtes.