COMPRANT LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA,

PARTICIPES EN AQUEST FANTÀSTIC SORTEIG

(Entrades anticipades ja no disponibles. Aviat anunciarem la persona guanyadora)

Aquest any tan incert hem pensat una manera imaginativa de poder participar. En comprar l’entrada anticipada a les exposicions, el que realment compres és una participació per al sorteig d’aquestes tres càmeres. Així, si pel que fos no pots venir, et quedarà l’esperança de poder tenir la sort de guanyar una d’aquestes joies.

Es tracta d’una manera de fer una petita aportació, que multiplicada per tantes, és vital i necessària per a la subsistència i oferir la millor qualitat possible al festival.

Entrada gratuïta a menors de 14 anys!

COMPRA LES TEVES ENTRADES ARA

PRIMER PREMI

El primer premi és aquesta Hasselblad, el somni de molts, la 500C/M amb un Planar 80, 2.8 cedida pels amics de CASANOVA FOTO com a aportació i col·laboració al festival..

Per descomptat que la cambra està revisada i en garantia de Casanova Foto, que és probablement el comerç fotogràfic més emblemàtic que existeix avui a la ciutat de Barcelona i ens fa tremendament felices que col·laboressin amb nosaltres d’aquesta manera tan especial.

SEGON PREMI

El segon premi és aquesta increïble Nikon F2, amb un objectiu de 50 mm 1.4, cedida pels amics de CASANOVA FOTO com a aportació i col·laboració al festival.

Igual que amb la Hasselblad, la cambra està revisada i en garantia de Casanova Foto, que és probablement el comerç fotogràfic més emblemàtic que existeix avui a la ciutat de Barcelona i ens fa tremendament felices que col·laboressin amb nosaltres d’aquesta manera tan especial.

TERCER PREMI

El tercer premi és aquesta polaroid tan particular, capaç d’imprimir més d’una còpia a partir d’una única captura i d’emmagatzemar en microSD aquelles preses que no desitgis imprimir. Es tracta de la instax SQUARE SQ20, cedida per FUJiFILM com a aportació i col·laboració al festival.

A aquests premis a més anirem sumant uns altres a mesura que anem depassant diferents quantitats de bitllets/entrades venuts, i podran ser lots de productes fotogràfics, altres càmeres, etc, perquè així hi hagi més possibilitats d’obtenir un premi.

I com ho farem?

No et preocupis, és ben fàcil! Quan compris l’entrada a través d’Entradium se t’assignarà un nombre aleatori que t’enviarem per correu i que serà la butlleta de participació per al sorteig de la Hasselblad (i de tota la resta que vagi venint).

+ entrades = + butlletes.

Per cada entrada única tindràs una butlleta, però si en compres més d’una, hi haurà un escalat de bonificacions, o sigui que si compres 3 entrades obtindràs 4 bitllets, si compres 5 en seran 7, i si en compres 10, tindràs 15 butlletes. Com ho veus?

Doncs encara hi ha més

També hi haurà butlletes si t’apuntes als Tallers, al Warm Up Day o a l’start Day a la fàbrica Estrella Damm. En la mateixa proporció que les entrades normals i els tallers a 5 butlletes per taller.

I per descomptat, als nostres amics mecenes de Patreon i Paypal us regalem dues entrades i dues butlletes només per haver-nos donat suport durant tot l’any.