Benvingut al Revela’T 2020!

Aquí trobaràs informació interessant de cara a plantejar el teu viatge al festival. T’oferim les claus per a facilitar-te l’estada i ajudar-te a trobar el que necessites perquè la teva experiència sigui del tot positiva.

T’esperem del 25 de setembre al 4 d’octubre a Vilassar de Dalt i Barcelona.

 

Vilassar de Dalt, població amb ric patrimoni arqueològic, cultural, natural i industrial. Població de carrers costeruts, porta d’entrada al Parc de la Serralada Litoral, conserva encara, en el seu barri antic, molts dels elements arquitectònics que el caracteritzen.

El castell, declarat monument històric-artístic en 1931, corona majestuós el nucli de la població. Destaquen també les grans construccions fabrils, testimoniatges del ric passat industrial tèxtil del poble.

Com a patrimoni arqueològic caldria destacar tots els jaciments megalítics de la zona de Can Boquet i el dolmen de la Roca d’en Toni.

El teatre de la Massa, amb la seva majestuosa cúpula dissenyada per l’arquitecte Rafael Guastavino s’erigeix com a motor d’activitats culturals i a nivell museístic trobem el Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt, i el Cau del Cargol, una de les col·leccions privades de malacologia més importants d’Europa.

Consulta como arribar a Vilassar de Dalt ja sigui amb cotxe, transport públic, taxi…

Amb Cotxe

Des de Barcelona per l’autopista C-32 direcció Mataró, cal agafar la sortida 92 Vilassar de Dalt – Premià de Dalt – Premià de Mar. En sortir del peatge, agafar la carretera a mà dreta en direcció Vilassar de Dalt.

Es pot arribar des de la N-II, a l’altura de Premià de Mar, agafant la carretera que va directa a Vilassar de Dalt.

En bus

Des de Barcelona es pot agafar l’autobús C3-C4 de l’Empresa Casas que surt de la Ronda Universitat (enfront del número 25) o de Plaça Tetuan.

Finalitza el recorregut molt prop de el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt.Des de Mataró pots prendre el C30 de l’Empresa Casas.

 

 

 

Amb tren

Es pot arribar amb la línia R1 de Rodalia, baixant en l’estació de Premià de Mar. Des d’aquí es pot prendre un taxi o bé l’autobús C30 (Mataró-Vilassar de Dalt) de l’Empresa Casas.

En tots dos casos ha de sortir de l’estació i travessar la carretera (semàfor o pas subterrani).

En taxi

A Vilassar de Dalt, es pot utilitzar el servei de taxis contactant amb el telèfon:

Tel. 644 400 923

Web: www.taxivilassar.es

Amb avió

Des de l’aeroport es pot prendre un autobús (que passa per totes les terminals) fins a Plaça Catalunya i una vegada aquí enllaçar amb un altre autobús, C3-C4, que va directe a Vilassar de Dalt.

Pàrquing

  • Pàrquing Sorli. Riera de Targa, 47.
  • Pàrquing Pavelló Poliesportiu. C/ Sants Martirs.
  • Pàrquing La Quintana. Riera de Targa, 50.

Es recomana dirigir-se directament al polígon industrial, on hi ha més places, i desde allà s’arriba caminant en 10 minuts.

C/ Eduard Calvet i Pinto.

 

Des de la cuina catalana més tradicional a la cuina més contemporània, podreu gaudir d’una oferta variada i de qualitat.

Amb tota seguretat, trobareu l’establiment idoni per a gaudir d’un bon menjar i recuperar energies per a continuar traient tot el partit possible del Festival Revela’T.

Menús de tapes i tapes variades

Plaça de la Vila, 14

937 53 16 60

Cuina casolana de mercat

Parque Can Rafart

626 99 06 66

Cuina catalana i brasa

Riera de Targa, 27

930 13 41 02

Cuina mediterrània de mercat

C/ Ángel Guimerá, 41

937 53 29 16

elracodecanfeliu.com   

Cuina tradicional amb producte fresc d’alta qualitat

C/ Lluís Jordà Cardona, 2

937 53 82 40

hotelsorliemocions.cat

Serveix esmorzars, sopars, begudes i cafè

C/ Vidal i Barraquer, 24

692 97 67 52

https://drylaw.cat

Viu amb nosaltres el Revela’T 2019!

Si teniu previst visitar el festival, hi ha diferents posibilitats d’allotjament.

Hem contactat amb alguns hotels i allotjaments que fan preu especial a tots aquells que vinguin al festival. Hem ordenat l’oferta per proximitat als hotels, seguit d’albergs i càmping. L’únic hotel que està al mateix poble és l’Hotel Sorli Emocions però la resta en poblacions properes.

Heu de tenir en compte que per desplaçar-se necessiteu vehicle en molts casos, sobretot si ho feu en horari nocturn. Totes les propostes es poden trobar entre 2 i 8 quilòmetres del festival. Per a qualsevol reserva haureu d’indicar que veniu al festival Revela-T i s’us aplicarà el descompte corresponent.

Las tarifes que mostrem ja són amb el descompte aplicat.

HOTELS

 

Hotel Sorli Emocions **** www.hotelsorliemocions.cat

Calle Lluís Jordà Cardona, 2

08339 Vilassar de Dalt, Barcelona.

Telèfon: 937 53 82 40

Preus:

Habitació  Individual: 71 €

Habitació  Doble Balcó: 80 €

Habitació Doble Terrassa: 89 €

Habitació Doble Piscina: 107 €

Suite amb hidromassatge: 171 €

  • Les tarifes inclouen esmorzar per a 1 o 2 persones, WIFI de banda ampla, servei de cafeteria, mini-bar, barnús, sabatilles, dos serveis de neteja diaris i detall de benvinguda.

info@hotelsorliemocions.cat


Hostal de la Plaça  www.hostaldecabrils.com

Plaça de l’Esglèsia, 32

08348 Cabrils, Barcelona.

Telèfon: 937 53 19 02

Preus:

72€ habitació  individual, esmorzar inclòs

78€ habitació doble, esmorzar inclòs

info@hostaldecabrils.cat


Hotel Mas de Baix **** www.hotelmasdebaix.com

Calle Passeig Tolrà 1,

08348 Cabrils, Barcelona.

Teléfono: 937 53 80 84

Precios:

100€ habitación doble, sin desayuno.

masdebaix@hotelmasdebaix.com


Hotel Chic & Basic Velvet

https://www.chicandbasicvelvethotel.com/es/

Consell de Cent, 74,

08348, Barcelona.

Teléfono: 934 23 46 47

El festival és un punt de trobada entre els afeccionats a la fotografia analògica contemporània i any a any experimentem un important creixement de participants internacionals, tant a nivell d’expositors com de visitants.

El format del festival també varia i incorporem noves poblacions, a part de Vilassar de Dalt i Barcelona. Volem convertir el festival Revela’T en una cita ineludible per a tot aficionat a la fotografía.

Un esdeveniment d’aquest tipus, amb pressupost ajustat però amb aspiracions de ser referent, necessita persones que vulguin participar activament i involucrar-se de forma voluntària en aquest objectiu comú.

 

Vols ajudar-nos?

– Pots ser voluntari ajudant amb els preparatius previs del muntatge i organització. Formar part de l’equip del Revela’T i participar amb les necessitats prèvies al festival per assegurar el seu bon funcionament.

 – Fes de voluntari per ajudar durant els dies de festival. Viu el Revela’T 2019 des de dins, participant en les exposicions, atenent als visitants, controlant els accessos, ajudant els cuiners, etc.

Si vius prop de Vilassar de Dalt, pots ser una família amfitriona. Comparteix el cap de setmana del festival amb visitants de tot el món. Practica idiomes, ensenya la nostra cultura i viu uns dies diferents!

Aquesta experiència et permetrà conèixer gent nova, practicar idiomes i compartir la passió de la fotografia analógica.

Para fer-ho possible, inscriu-te al formulari per a voluntaris!