Aquest any celebrem la setena edició del festival Revela’T i tot creix menys les aportacions necessàries per a tirar-ho endavant com ens agradaria.

Paguem sense pensar-ho 60€ a la gasolinera, però ens costa pagar 20€ per un llibre o una entrada d’una cosa relacionada amb la cultura. I llavors se’ns va ocórrer fer una espècie de micromecenatge una mica particular. Com en altres edicions hem fet una samarreta, un davantal, una tote bag i un llibre. Pots optar per articles separats o per les seves combinacions. A cada desplegable amb el preu corresponent, pots seleccionar l’opció sense enviament (si ho vens a buscar al festival, a Vilassar o a l’Antiga Fàbrica Damm el 15 de juny), amb enviament a Espanya o amb enviament internacional, així com la talla i el color.

Amb aquest sistema de pre-compra a través d’aquest micromecenatge podrem assumir la publicació del llibre de forma directa, sense intermediaris. Participar en aquest projecte significa col·laborar i fer possible el festival.

 

 

 

Per a col·leccionistes, col·laboradors, amics de la fotografia…

El llibre, com en les anteriors edicions és un compendi de les fotografies exposades (unes 6 per autor).

Hi ha més maneres de col·laborar, pots fer un donatiu, o fer-te Amic Revela’T i obtenir molts avantatges no només durant el festival sinó durant tot l’any.

I si penses venir a Vilassar, recorda comprar la teva entrada a les exposicions o apuntar-te a les visites guiades. D’aquesta manera t’estalviaràs cues i podràs veure-ho tot molt millor.

És també una bona manera de donar-hi suport.

 

Productes RT 2019

Totebag Negra o color cru

Opcions d'enviament
Colors

Camiseta 2019

Opcions d'enviament
Talles

Davantal Revela’T

Opcions d'enviament

Llibre exposicions Revela’T 2019

Opcions d'enviament

Combinacions

Camiseta, libro + tote bag de regalo

Opcions d'enviament
Talles
Color Totebag

Donatiu o aportació directa

Per amor a l’art