¡CONVOCATÒRIA OBERTA!

EXPOSICIÓ COL.LECTIVA REVELA’T 2020

Aquesta edició, el Revela’T estructura la seva programació a través del leitmotiv “Humanity, a portrait of the present”, basat en “The Family Of Man”, projecte d’Edward Steichen que pren la fotografia humanista com a eix principal (podreu trobar més informació aquí) . Part de la programació, ha estat estructurada a través de la convocatòria de projectes artístics tancats (tancada anteriorment, podeu consultar la programació aquí), afegint com a novetat, una exposició col·lectiva on encara ets a temps de participar.


¿COM FUNCIONA?
Si vols participar en l’exposició col·lectiva Revela’T 2020, has de fer-nos arribar una única fotografia de base analògica o tècnica mixta que tingui com a eix temàtic la fotografia humanista, tenint l’opció també de presentar obra creada durant l’època de confinament, donada aquesta nova realitat que ens ha tocat viure. Un cop enviada la teva proposta, es farà una selecció d’imatges que formaran part de l’exposició col·lectiva Revela’T 2020, a la fàbrica de Cal Garbat. Un cop el jurat hagi deliberat, se us comunicarà la decisió final a través de correu electrònic, abans del 15 de setembre. En el cas que siguis seleccionat/da, el festival es farà càrrec de la producció de cada fotografia, imprimint-les per a la seva exhibició.

La convocatòria per a l’exposició col·lectiva Revela’T 2020 té la seva data límit el 31 de juliol de 2020.

 

¿COM ENVIO LA MEVA PROPOSTA?
Per enviar la teva candidatura a l’exposició, has d’enviar al següent correu: hello@revelatfestival.com la següent informació:
Fotografia de base analògica a 300dpi i una mida de 20x30cm, fent constar en el cos del correu el següent:
Nom de l’artista
Títol de l’obra
Tècnica utilitzada
Web / Xarxes socials
Petita biografia de l’autor / a

 

CALENDARI
La vuitena edició de Festival Revela-T se celebrarà del 25 de setembre al 4 d’octubre de 2020. Les sales d’exposicions romandran obertes els caps de setmana i durant les activitats o visites establertes prèviament.

El cap de setmana amb més activitats serà el del 25, 26 i 27 de setembre amb les exposicions, fira comercial, demostracions, ponències i trobades de col·lectius analògics, escoles de fotografia i editorials.

 

TEMÀTIQUES I TÉCNIQUES
La temàtica, concepte o discurs dels treballs a presentar han d’estar relacionats amb el tema proposat per a aquesta edició: Humanity, a portrait of the present, tenint l’opció també de presentar obra creada durant l’època de confinament, donada aquesta nova realitat que ens ha tocat viure.

S’acceptaran tots els processos considerats analògics o químics i també s’acceptaran tècniques mixtes (escanejat digital + còpia analògica o internegatiu digital + platinotipia, o etc)

 

DRETS D’EXHIBICIÓ
Revela-T assegurarà les obres durant el període de l’Festival. Es cobrirà el muntatge, l’exposició i el desmuntatge, però no es fa responsable dels desperfectes que puguin produir-se durant els transports.

 

MONTATGE
L’organització, a través d’una empresa de muntatge assumirà la instal·lació de les obres. El muntatge es realitzarà durant les dues setmanes precedents al Festival.

 

DRETS D’AUTOR
L’autor declara disposar de tots els drets necessaris per a l’exhibició i publicació de les imatges presentades, en particular del dret a la pròpia imatge de les persones que apareguin a les seves fotografies, i exonera l’organització de qualsevol reclamació econòmica i de qualsevol altre tipus per part d’entitats de gestió col·lectiva.

L’autor cedeix els drets de reproducció de les seves imatges. Aquestes s’utilitzaran només per als materials promocionals de la mostra.

L’autor exonera l’organització de qualsevol conflicte o demanda judicial que es pugui produir amb les Associacions de Defensa dels Drets d’Autor, per no disposar dels drets de les imatges exposades.

 

IMPREVISTOS
L’Organització es reserva la facultat de resoldre qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases, així com d’efectuar canvis sobre el programa previst per motius de força major.

 

PROTECCIÓ DE DADES
D’acord amb la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI) i amb la llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD), l’Associació Fotogràfica Espaifoto garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades en aquest formulari. L’usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats existents en Associació Fotogràfica Espaifoto i al tractament automatitzat dels mateixos, per tal d’enviament de notícies interessants sobre les seves activitats. En tot cas, l’Associació Fotogràfica Espaifoto assegura l’exercici dels drets en els termes que estableix la legislació vigent.

Si en algun moment canvies d’opinió, només has d’enviar un correu electrònic a hello@revelatfestival.com