Tierwald, Multiexpo, Monster


Tierwald. És ficció o realitat? Aquesta és la pregunta que subjau en la sèrie – les imatges provoquen que el visor es qüestioni el que veu. És aquesta una imatge d’un bosc plujós calenta o un bosc mixt alemany fred? Aquests animals estan realment vivint en aquest bosc o es tracta d’un zoològic gegant?

Multiexpo. En aquesta sèrie mostro múltiples exposicions analògiques dels punts d’interès de ciutats europees fotografiades des de diverses posicions en un marc. Els edificis, estructures i escultures són preses des de diferents perspectives, així com els diferents visitants que les miren.

Monster. Festivals, concerts, demostracions, esdeveniments esportius, multituds de turistes. La ciutat sembla ser un lloc que mai dorm. Aquestes fotografies de llarga exposició mostren la gent entrant pels carrers com rastres fantasmals d’una massa en moviment, fent-los semblar gairebé amenaçadors, com un monstre sense rostre està obrint camí a la ciutat, la línia entre la monstruositat i la humanitat es barregen en una boira en moviment.

 

 

 

 

Frank Machalowski

Leipzig, Alemania

Es un artista/fotògraf alemany, nascut a Berlín que viu i treballa a Leipzig. Després d’estudiar Economia a Berlín i fer diferents oficis, treballa com a fotògraf independent des de l’any 2011. Les meves principals àrees d’interès són la ciutat i el camp, aquests dos llocs oposats amb totes les seves principals diferències i el seu potencial per a una interacció perfecta cada vegada són més atractives per a mi.

Algunes fotografies de la seva sèrie ‘Monster’, ‘Multiexpo’ i ‘Tierwald’ es poden veure a Alemanya, França, EUA i Itàlia en reconegudes galeries i festivals.

https://www.machalowski.de/

 

Podrás ver sus fotografías del 7 al 9 de diciembre en La Industrial
Calle de San Vicente Ferrer, 33, 28004 Madrid