Fàbrica de Cal Garbat

Una antiga fàbrica tèxtil d’1.700 m2 de planta, construïda en 1840, que alberga la majoria de les exposicions del festival.

Carrer Balears, 12, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona

Museu Arxiu Vilassar de Dalt

Situat en una masia del casc urbà documentada el segle XIV. Conserva dos finestrals gòtics i la porta principal amb arc del tipus de plec de llibre. En 1886 part de les dependències auxiliars de la casa van ser transformades en un jardí romàntic que encara es conserva.

 

C. Marquès de Barberà, 9

Sala de l’Estrella

Rep el seu nom gràcies a un cor que es va crear a Vilassar de Dalt que es va fundar en un petit local de la Riera de Targa, el Cor de l’Estel. Aquest petit local rebia el mal nom de “la caixa de mistos”, ja que la seva capacitat era reduïda i l’espai pel públic era molt limitat. Van passar llavors a llogar un local al carrer de Carme, que després de diferents usos, es va convertir al mercat municipal fins a 2011.

 

Passatge Rosa, 7, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona

Els Rajolers

Antigament era la seu de la Societat de Mutu Auxili nostra Senyora del Carmen, patrona dels ‘rajolers’, nomenada així perquè la majoria dels socis eren, justament, ‘rajolers’. Després que l’associació es dissolgués es va convertir en un casal i ara, en una de les sales expositives del festival.

 

Plaça Vila, 7, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona