Wet City


L’artista critica la ràpida transformació i canvi d’Istanbul, que està essent modificat pel desig que es converteixi en una metròpoli mundial, utilitzant una tècnica fotogràfica “lenta” del segle XIX. Retratant les noves estructures i àrees residencials presentades per la transformació urbana i els projectes de gentrificació, juntament amb les seves contradiccions, l’artista intenta desxifrar com aquest projecte es forma amb la caiguda de la població i l’aparició de símptomes.

Quasi tres milions d’arbres es van tallar pels projectes del tercer pont sobre el Bòsfor i el tercer aeroport d’Istanbul. L’artista està ara en la mateixa situació que el protagonista de la pel·lícula i diu “Klaatu Barada Nikto” visualment.

Sen Yusuf Murat

Yusuf Murat Şen és un artista turc, professor de fotografia i directes de FUAM (Centre de Recerca i Aplicació de Fotografia), a més de ser un dels fundadors i el director d'”Istanbul Photobook Festival”, organitzat a Istanbul per primera vegada a Turquia. Şen, viu i treballa a Istanbul.

http://yusufmuratsen.com/en/ana_sayfa/