Residència de Creació i experimentació fotogràfica


La Residència de creació i experimentació fotogràfica és un dels pilars fonamentals sobre els quals es construeix el festival Revela’T i s’ha convertit en alguna cosa més que un lloc de trobada per a fotògrafs de tot el món.

Aquesta residència és el germen d’una comunitat que creix any rere any al voltant d’un interès comú per compartir, viure i experimentar amb processos històrics des de noves aproximacions a la fotografia química contemporània. Fotògrafs que durant els dies del festival tenen l’oportunitat d’expressar-se i conviure amb altres artistes als quals els mou la mateixa passió.

El centre des del qual s’estén aquesta xarxa que connecta els llocs més allunyats del planeta es troba a Vilassar de Dalt.

Cada any s’exposen els treballs realitzats pels residents de l’edició anterior. Aquest any per tant podrem veure els treballs de Luis Preto, Alla Sorochina, Jose Julián Ochoa, Zaida Kersten, Déborah Kempczynski, Enrique Freaza i Fabienne Forel.

Com en les darreres edicions, Joaquín Paredes i Ana Tornel seran els tutors d’aquesta trobada a qui en aquesta edició s’hi suma Enrique Freaza.