Portrait of nature. Myriads of Gods


Des de l’antiguitat, els japonesos han construït la seva cultura i valors a través de la naturalesa. El ràpid creixement econòmic ens ha fet perdre la fe en la natura i en els milers de déus que viuen a dins de totes les coses. Actualment, la creença que l’aigua és una font de vida, i que els déus viuen a les muntanyes, a les roques i als arbres, està gairebé oblidada.

 

Ara, en redescobrir aquests déus en els paisatges que hi ha davant meu, reneixen en forma de treball. Per això continuo capturant-los. Perquè crec que això hauria de ser contat i transmès a la següent generació, perquè pugui compartir un sentiment similar al meu.

 

Nobuyuki Kobayashi

Treballa amb càmera de gran format, i imprimeix utilitzant la platinotípia sobre Hosokawa Kozo Washi Paper, un paper que continua produint-se avui tal com es feia fa més de mil anys. “Amb les característiques especials d’ambdues tècniques, espero que les còpies durin milers d’anys. Espero que llavors encara existeixi una naturalesa abundant i, en mirar els mateixos objectes, es pugui sentir la mateixa alegria:aquest és el meu desig”.

http://zenne-inc.com/en.html

Amb el support de: Fundación Japón