Monsters for Animals 


Monsters for Animals és una signatura alter ego que Rafael Doctor Roncero va construir en 2017 amb la finalitat d’aconseguir donacions per a ajudar les persones que dediquen la seva vida a salvar vides d’animals abandonats, ja sigui a través de protectores, refugis o santuaris.

Monsters no és un nom propi, ni un artista, és una marca a través de la qual intervé fotografies i els atorga una lectura. No hi ha cap discurs predeterminat en la imatge però si en l’acció d’intercanvi del mateix per una donació que sol ser de 25 o 50 euros. Fins avui Monsters for Animals ha intercanviat o adoptat més de 2.500 dibuixos.

 

Monsters for Animals (Rafael Doctor Roncero)

Historiador, escriptor, gestor cultural. President de l’Associació Capital Animal i Director del CAF Centre Andalús de la Fotografia. Anteriorment ha dirigit la programació del Canal d’Isabel II, Casa d’Amèrica, Espai Un del Reina Sofia i ha estat creador i director del Musac, Museu d’Art Contemporani de Castella i Lleó. És autor de diverses novel·les i llibres de fotografia i art contemporani.

https://www.facebook.com/rafael.doctorroncero