A sang


This is my world

I said this is my world

“The crack_ my world”

 

El so d’una bateria recorre el projecte, les imatges palpiten al seu ritme.

Durant 20 anys, Mireia Bordonada ha fotografiat les comunitats punk i skin de les quals forma part. Fotografies des de dins, des del frec a frec de la pell, com un bon pogo.

La música esdevé l’eix central del projecte, la banda sonora dels moments transcendentals d’una família escollida: naixements, afectes, ressaques i dols. Lluny de fotografiar-lo com un moviment juvenil, les imatges de Bordonada mostren un estil de vida, una actitud irreverent, històries gravades A Sang!

 

Mireia Bordonada

El 1999 inicia el projecte A way of life, un recorregut pel món underground de Barcelona. El seu treball, principalment, consisteix a fotografiar el seu entorn, allò que li és més familiar i proper. L’any 2005 guanya la beca del V Seminari de Fotografia i Periodisme d’Albarracín. El 2009 comença a treballar com a tallerista de fotografia participativa a la presó de Quatre camins amb el col.lectiu Ruido Photo. El seu treball s’ha projectat i exposat en diversos festivals de fotografia com OjodePez Photo Meeting, Trafic o el Visa Off de Perpinyà, entre d’altres. És sòcia fundadora del projecte cooperatiu ‘Fuga, centre de fotografia’.

http://www.mireiabordonada.com/

 

Fuga Centro de fotografía

Carrer d’En Fontrodona, 31

08004 Barcelona

931 74 49 07

http://www.fugafoto.com/