La Col·lecció de la Fundació Railowsky. Una petita mostra


La fotogaleria Railowsky neix en 1985 i des dels seus orígens ha estat un projecte unit al de la llibreria del mateix nom, situada a València, tot un referent.Els inicis van ser difícils atès que en la dècada dels vuitanta, la fotografia entesa com a manifestació artística no gaudia ni del reconeixement, ni de la difusió actual.

Contra tot pronòstic l’aventura va anar agafant força fins a arribar a consolidar-se, gràcies en part a la col·laboració de grans fotògrafs. La fotogaleria Railowsky ha apostat clarament per la fotografia en blanc i negre, realitzada des de premisses clàssiques, sense menysprear altres manifestacions expressives.En aquest llarg periple s’han realitzat prop de 200 exposicions tant individuals comcol·lectives, i han passat per la nostra sala fotògrafs de reconegut prestigi. La llista éstan extensa que és impossible nomenar-los a tots.

 

Fundación Railowsky

Fundació Railowsky neix amb quatre objectius principals; promocionar la fotografia valenciana, educar en una visió crítica de la imatge, unir el món del llibre amb la fotografia i utilitzar la fotografia com a eina d’inclusió social.

https://railowsky.com/