La Terra, els aliens, l'esperança i lo desconegut


La interacció social és un avantatge evolutiu que ens permet afrontar els reptes des d’altres perspectives, posant en comú i sumant forces en un moviment coordinat, on el resultat col·lectiu és més gran que la suma de les individualitats.

El Film Shooters Collective (FSC) s’enorgulleix de presentar una exposició d’ampliacions tradicionals en gelatina de plata, un esforç cooperatiu de 27 membres de 6 països. Es va demanar als fotògrafs que presentessin treballs en consonància amb el tema. Les fotografies varen ser preses emprant diferents tècniques i formats, incloent-hi l’estenopeic, 35mm i gran format.

 

Film Shooters Collective

El FSC és un grup internacional de fotògrafs units pel nostre apreci a la pel·lícula. Ens esforcem a proporcionar als fotògrafs que disparen amb pel·lícula la oportunitat, la comunitat i la formació a través de publicacions, exposicions, discussions en línia i articles a la plana web del FSC.

Atenem a fotògrafs de tots els nivells i animem a la comunitat fotogràfica en general a unir-se a nosaltres en el nostre viatge mentre ens esforcem a fer que la fotografia amb pel·lícula sigui més rellevant que mai.

https://www.filmshooterscollective.com/